International
Service
Technician

International Service Technician

Op zoek naar afwisseling, techniek, internationaal reizen en klantcontact? Geef jouw carrière een boost!

Kom werken bij Heering! Dit is niet alleen een technisch innovatief bedrijf, maar ook nog eens een bedrijf met veel teamspirit. Door onze groei zijn we op zoek naar nieuwe collega’s.

Wat we bieden:
Je komt te werken in een hecht team en voor een bedrijf dat volop in ontwikkeling is. Je start in een ‘on the job’ leertraject, waarbij je wordt klaargestoomd voor de baan International Service Technician. Je krijgt hierbij te maken met zowel Electro als Mechanische techniek. Heb je al werkervaring, dan leren we je in deze periode de kneepjes van de service van onze producten. Als je er klaar voor bent, dan begin je met reizen en ga je ervaren de wereld in. Dit zijn voornamelijk korte trips en bezoek je onze klanten wereldwijd. Je standplaats is Vaassen. Wij bieden jou een marktconform salaris, passend bij je kennis en ervaring.

Wat ga je doen?
Je doet eerst intern ervaring op in de verschillende technische gebieden van onze producten. Wanneer je er klaar voor bent, ga je daarnaast ook zelfstandig reizen. Je bezoekt onze (internationale) klanten, doet technische updates, onderhoud en lost technische problemen op. Dit betreft minimaal 30% van je werktijd. Jij bent het visitekaartje van ons bedrijf bij de klant.

Wie ben jij?

  • Je bent representatief en communicatief vaardig
  • Je werkt op een prettige manier samen met je nieuwe collega’s
  • Je kunt goed Engels spreken en schrijven
  • Je hebt een studie op MBO-4 niveau afgerond
  • Jouw studierichting is gelijk aan of te vergelijken met Elektrotechniek of Mechatronica

Enthousiast en geïnteresseerd?
Ben jij op zoek naar een afwisselende baan met verantwoordelijkheid, waarin techniek, reizen en klantcontact centraal staan? Wacht dan niet langer en stuur een e-mail t.a.v. Jan-Willem Stevens naar: jobs@heeringholland.com

Bedrijfsprofiel
Heering is een familiebedrijf dat opgericht werd in 1865 en gevestigd is in Vaassen. Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van technologieën voor innovatief en duurzaam transport van levende dieren met een focus op eendagskuikens. Ons bedrijf is een toonaangevende producent van geklimatiseerd transport en opereert hierbij wereldwijd.

Interested?